Lata söndagar

Allmänt / dagar, familj, glädje, höst, kärlek, lat, söndag, tacksam / Permalink / 0
Lata söndagar som denna ska man spara och plocka fram dagar som är jobbiga. Improduktiva dagar som på något sätt varit produktiva ändå. Dagar där mys och familj står på schemat.
Jag lider inte av att det är höst och det är mörkare ute. Det gör inget att det ser ut som skymning hela dagen. Då är det bara att mysa och tända ljus och med en söndag som denna..... när man sovit länge efter en sen kväll med goa vänner. Äter en låååång frukost med älsklingen och kidzen fram för tv:n och ser en bra film. Göra läxor i lugn och ro med alla busfrön utan sura miner och där var och en får sin tid, blir hörd och sedd. Lagat en god middag. Hunnit stå och titta ut på älsklingen när han jobbat ute i vår geggiga trädgård (enda nackdelen med denna årstid)  Latat sig och snackat med goda grannar. Inte stressat över huvud taget .....
 
Är ödmjukt tacksam och lovar att komma ihåg att det finns dagar som denna. Om några veckor, när man springer om kring och febrilt fixar och donar - allt för att bland annat fixa den där perfekta julen - skjutsar till träningar, städar, jobbar, lagar mat, äter, sover, förhör, försöker vara social någonstans där emellan. Ja, då ska jag komma ihåg och tänka på en söndag som denna och veta det kan hända igen.
 
Så nu tänker jag fortsätta njuta och längta efter snö :)
 
Kram
Miriam

Liknande inlägg

Till top